Samarbeten & kunder

Våra samarbetspartners

IFS

IFS utvecklar och levererar affärssystem till kunder över hela världen som tillverkar och distribuerar varor, underhåller anläggningstillgångar samt driver serviceinriktade verksamheter. Vår branschkunskap, våra lösningar och vårt kundfokus har gjort oss till den mest rekommenderade leverantören inom vår bransch.

Våra 4 000 anställda och vårt växande ekosystem av partners hjälper varje dag mer än 10 000 kunder över hela världen att bli mer konkurrenskraftiga. För mer information om hur våra lösningar kan hjälpa ditt företag.

Levilo

Levilo är en auktoriserad IFS-Silverpartner och återförsäljare av IFS Applications™. Hos oss finner man seniora applikationskonsulter, utvecklare och projektledare. Vår långa erfarenhet av IFS Applications™ gör att vi kan erbjuda kvalificerade tjänster, stora som små. Vi har även mångårig erfarenhet av att arbeta såväl inom Sverige som internationellt. Att leda implementationer och globala utrullningar av nya system är något vi gör varje dag, året om.

Utvalda kundcase

Sandvik

Timecorner har haft en lång relation med Sandvik. Uppdraget har varit omfattande och inkluderat uppgraderingar och förvaltning av IFS Applications – HCM.

Vi valde Timecorner eftersom vi behövde en strategisk partner med kunskap inom både HR-processer och IFS Applications. Timecorner ligger på en hög nivå när det gäller både samarbete, kompetens- och service. Värdefulla faktorer för oss som kund”, säger Katarina Davik Service Owner – HRIT Sweden.

Metsä Sverige AB

Timecorner har drivit uppgraderingsprojekt och hjälpt Metsä i förvaltningen av IFS Applications.

Vi har haft ett fantastiskt samarbete genom åren. Timecorner är kunniga och lösningsorienterade med fokus på kundvärde”, säger Rolf Sandberg, Local IT Manager på Metsä Board Sverige AB