Lediga jobb

Vi ser en ökad efterfrågan på våra tjänster och söker en ny applikationskonsult!

Om Timecorner

Timecorner är ett litet konsultbolag med kontor i Uppsala. Vi hjälper kunder med att införa och förbättra IT-stöd inom HR och vår marknad är Norden inom en rad spännande branscher. Vi är en auktoriserad partner till den globala affärssystemleverantören IFS och har en mångårig erfarenhet av IFS Applications™ med HR-komponenterna som expertområde.

Om tjänsten

Tjänsten är på heltid och du kommer att jobba i projekt vid implementation eller uppgradering av affärssystemet IFS Applications™. Förutom dig och kunden består ett projekt-team oftast av konsulter från någon av våra samarbetspartners där de olika konsulterna ansvarar för och arbetar med olika delar inom affärssystemet. I projektarbetet hjälper du kunden med att konfigurera och sätta upp komponenterna inom HR vilket även inbegriper att leda workshops och hålla utbildningar. Även om du delvis jobbar självständigt har du alltid ett stöd från dina engagerade kollegor.

Arbetet sker i huvudsak på kontoret i Uppsala men vi har en flexibel arbetspolicy vilket gör det möjligt att arbeta hemifrån. Till och från kan du behöva åka till kund för kortare aktiviteter.

Om dig

Som person är du social och har lätt för att kommunicera med både kunder och kollegor. Du trivs i en självständig roll där du får ta ansvar inom ramarna för ditt uppdrag.

Dina erfarenheter

För att lyckas i denna roll bör du:
  • ha en akademisk bakgrund inom systemvetenskap, civilingenjör eller motsvarande.
  • tala flytande svenska och engelska i såväl tal som skrift.
Det är meriterande om du:
  • har erfarenhet som konsult eller inom systemförvaltning.
  • har erfarenhet inom HR.
  • har kompetens i IFS Applications™.
  • Vidare underlättar det om du har B-körkort men är inget absolut krav.

Varför välja Timecorner?

För oss på Timecorner är du som konsult vår viktigaste resurs och därför är vi angelägna om varje individs utveckling och inflytande. Du kommer vara en del av helheten och ges möjlighet att utveckla din kompetens i de projekt och uppdrag du arbetar i samt genom olika interna och externa utbildningar. Du kommer få frihet under ansvar samt inflytande och möjlighet att påverka din arbetssituation. Hos oss har du möjlighet att styra din egen framtid och personliga utveckling.

Ansökan

Tveka inte att skicka oss din ansökan redan idag till info@timecorner.se. Urval sker löpande i rekryteringsprocessen. Tillträde enligt överenskommelse.