Om oss

Timecorner är en leverantör inom IT-system för HR. Företaget erbjuder kvalificerade lösningar och tjänster för stora och medelstora företag. Marknaden är främst Sverige, Norge och Finland.

Idag består Timecorners kundportfölj av en mix av stora och medelstora företag och uppdragen är både strategiska och operativa. De flesta med fokus på IFS-lösningar men företaget jobbar även med andra HR-system.

För företaget är målet att skapa värde för sina kunder. Att leverera bästa affärsnyttan och på så sätt skapa långsiktiga kundrelationer. Något som är avgörande för att Timecorner ska kunna fortsätta att utvecklas i sin strävan att genom kvalité, kunskap och drivna konsulter leverera bästa möjliga kundvärde.

”Att skapa största möjliga värde för kunderna är vad som ger mitt arbetsliv mening. Det låter kanske som en klyscha, men det handlar egentligen om något väldigt grundläggande – att göra nytta”.

- Kjell Sandberg, VD

Vår historik

Timecorner grundades av Kjell Sandberg 2004 efter att han jobbat med HR-system sedan 1996. Det första uppdraget bestod av att projektleda implementationen av ett nytt koncerngemensamt tidrapporterings- och lönesystem. Uppdraget kom att betyda mycket för Timecorner och blev starten på en långvarig relation med flera nya projekt.
Timecorner växte och blev fler, liksom uppdragen. Företaget började leverera och utveckla support- och Application Management-tjänsten för IFS ApplicationsTM. Vi är numera en certifierad IFS-partner med flertalet kunder där vi samarbetar med IFS och andra IFS-partners.