Jämför inte äpplen med päron!

Behöver ni ett nytt tidrapporteringssystem? I så fall skulle jag gärna vilja visa fördelarna med IFS Applications™. Först behöver vi dock reda ut så att ni inte jämför äpplen med päron.

Letar ni efter ett användarvänligt standardsystem som stödjer alla era krav? Eller, nåja, så många krav som möjligt, och är beredda på att behöva hantera en del arbete manuellt. Då kan ett standardsystem vara den mest kostnadseffektiva lösningen och IFS Applications är då förmodligen inte rätt system för er.

Har ni å andra sidan höga krav på digitalisering och har mycket att tjäna på ett system som kan automatisera era processer fullt ut? Då krävs ett helt annat system. Här kan IFS Applications™ vara helt rätt för er. Det är ett konfigurerbart system med en inbyggd integrationsplattform och med en arkitektur byggd för att stödja unika anpassningar.

Nu kanske du tänker att ni kan anpassa er verksamhet till de ”best practices” som finns. Det som ni då säger är att systemet ska styra hur ni ska arbeta och inte tvärtom. Standardsystem fungerar ofta bra för exempelvis redovisning, men när det gäller tidrapportering så är det betydligt mer komplext och att då ha möjligheten att kunna anpassa kan vara helt avgörande.

Så, vad passar er bäst?

  • Ett fåtal anställda – kör Excel.
  • Upp till 400 anställda – välj ett standardsystem.
  • Fler än 400 anställda – kontakta oss.

//Kjell Sandberg

Kontakt

Kjell Sandberg
VD Timecorner
IFS Channell Partner
kjell.sandberg@timecorner.se
070-925 56 00

Dela inlägget

Kontakta oss